ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2019 - GREEK NAME DAYS
  click here to find us on Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ WEBMASTERS (http σε https) : Στο script του εορτολογίου αλλάξτε από http://www.eortologio.gr/.. σε https://www.actus.gr/..
ATTENTION TO WEBMASTERS (http to https) : At the eortologio script, change from http://www.eortologio.gr/.. to https://www.actus.gr/..
site update 01/01/2018 : α. Αναπροσαρμόστηκαν οι ημερομηνίες των κινητών γιορτών του έτους 2018, β. έχει προστεθεί Google Calendar για το 2018

Home επιλέξτε αρχικό γράμμα ονόματος  right arow eortologio Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
επιλέξτε μήνα  right arow eortologio Ιαν Φεβ Μάρ Απρ Μάι Ιούν Ιούλ Αύγ Σεπ Οκτ Νοέ Δεκ χωρίς γιορτή click to visit our greek eortologio name days page in English- το εορτολογιο με Λατινικούς χαρακτήρες δηλ. Greeklish in English
βιβλίο επισκεπτών υπολογισμός Πάσχα & κινητών γιορτών μικτά ονόματα οι πηγές μας links διάφορα άρθρα news feed
click here to go to www eortologio gr - rss news feeds page
click here to go to www eortologio gr - rss news feeds page
Google Calendar:
+ Ελληνικά 2019
+ Αγγλικά 2019
site map διαφημιστείτε στο eortologio.gr εικόνες για το site σας προσθέστε το εορτολόγιο στο site σας επικοινωνήστε μαζί μας
Jesus fish sign - Σήμα Ι.Χ.Θ.Υ.Σ.
εγγραφείτε στο newsletter μαςclick for www eortologio gr freebies, igoogle, gadget, my-yahoo, forum, blog - εορτολόγιο freebies
προσθέστε το εορτολόγιο στις σελίδες σας

click for www namedays gr freebies, igoogle, gadget, my-yahoo, forum, blog - namedays freebies
add namedays to your pages

webmaster freebies : Εμφανίστε και εσείς στις σελίδες σας το ποιός γιορτάζει με πάντα επίκαιρη ενημέρωση. Δείτε εδώ για λεπτομέρειες. Η παροχή αυτή είναι δωρεάν χωρίς χρέωση ή άλλη υποχρέωσή σας !!!Καλωσήλθατε στο βιβλίο επισκεπτών του site μας

στο βιβλίο μας την στιγμή αυτή υπάρχουν 1834 εγγραφές σε 77 σελίδες και τώρα βρίσκεστε στην σελίδα 71 (οι πρόσφατες εγγραφές εμφανίζονται στην σελίδα 1). Για απευθείας επικοινωνία με τους διαχειριστές του site χρησιμοποιείστε την φόρμα επικοινωνίας. Για να προσθέστε άμεσα τα σχόλιά σας στο βιβλίο επισκεπτών κάντε click παρακάτω (δεν χρειάζετε να κάνετε εγγραφή ή άλλου τύπου login).
από: ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΛΑΡΡΥΤΗΣ στίς 1/31/2006 ώρα 03:54  
ΑΘΗΝΑ, ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ
ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ,ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ, Ο ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗΣ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.

*** σχόλιο admin ***
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Υπήρχε κάποια μικρή καθυστέρηση λόγω internet αλλά όλα είναι τώρα είναι ΟΚ.

από: ΑΝΝΑ στίς 1/29/2006 ώρα 21:02  
ΑΘΗΝΑ
ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ SITE ΣΑΣ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΑΠ' ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

*** σχόλιο admin ***
Ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμά σας και για τα πολύ θετικά σας σχόλια. Και εμείς ξαφνιαστήκαμε οταν επεξεργαζόμασταν την βάση μας και διαπιστώσαμε την ύπαρξη του ονόματος Μόνικα. Δείτε τι αναφέρεται για τον βίο της :
Ο ΑΓΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ επίσκοπος Ίππώνος και ΜΟΝΙΚΑ ή ευσεβεστάτη μητέρα του : Γεννήθηκε στην Ταγάστη της Νουμηδίας στην Αφρική, το έτος 354, από μητέρα χριστιανή, τη Μόνικα, και πατέρα ειδωλολάτρη, τον Πατρίκιο. Τις πρώτες του σπουδές έκανε στην ίδια του την πατρίδα και κατόπιν ό πατέρας του τον έστειλε στα Μάδαυρα και για ανώτερες σπουδές στην Καρχηδόνα. Σαν φοιτητής έζησε ζωή έκλυτη, μάλιστα απέκτησε και ένα εξώγαμο γιο. Στην Αφρική προσήλθε στο Μανιχαϊσμό, αλλ' όταν αργότερα ήλθε στο Μιλάνο, οι θερμές προσευχές της μητέρας του Μόνικας, ή μελέτη των Γραφών από τον ίδιο και τα φλογερά κηρύγματα του Αμβροσίου Μεδιολάνων, τράβηξαν τον Αυγουστίνο στον χριστιανισμό και βαπτίστηκε μαζί με το 15χρονο γιο του Άδεοδάτη. Από το Μιλάνο επανήλθε στην Αφρική και μετά τον θάνατο της μητέρας του πήγε στη Ρώμη. Όταν δε το 391 επισκέφθηκε κάποιους φίλους του στην Ίππώνα (στα παράλια της Νουμηδίας), χειροτονήθηκε από τον επίσκοπο της πόλης Βαλέριο πρεσβύτερος (395), έπειτα βοηθός επίσκοπος, και μετά τον θάνατο του Βαλέριου τον διαδέχτηκε στο θρόνο Ίππώνος (396). Για 34 ολόκληρα χρόνια, ποίμανε άριστα το ποίμνιο του και πέθανε στις 28 Αυγούστου 430 σε ηλικία 76 χρονών. 'Ακολουθία του 'Αγίου συνέταξε ό 'Αγιορείτης Ιάκωβος, πού εκδόθηκε στη Σμύρνη το 1861 και ό αρχιμανδρίτης Ιωάννης Δανιηλίδης, πού εκδόθηκε στην 'Αθήνα το 1914.

από: βασιλης στίς 1/28/2006 ώρα 09:27  
Ν.ΣΜΥΡΝΗ
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΜΕΛΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ SITE

*** σχόλιο admin ***
Ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμά σας. Υπάρχει ο Αγιος Θεμέλιος απο όπου προκύπτει σαν παράγωγο η Θεμελίνα με γιορτή στις 7 Νοεμβρίου και με τον εξής βίο : ΟΙ ΑΓΙΟΙ 33 ΜΑΡΤΥΡΕΣ "οι εν Μελιτινή", ΙΕΡΩΝ, ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ, ΗΣΥΧΙΟΣ, ΒΑΡΑΧΟΣ (ή Βαράχιος), ΜΑΞΙΜΙΑΝΟΣ, ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ, ΞΑΝΤΙΚΟΣ (ή Ξανθιάς), ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΔΟΥΚΙΤΙΟΣ, ΕΥΓΕΝΙΟΣ, ΘΕΟΦΙΛΟΣ, ΟΥΑΛΕΡΙΟΣ, ΘΕΟΔΟΤΟΣ, ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ, ΙΛΑΡΙΟΣ, ΓΙΓΑΝΤΙΟΣ, ΛΟΓΓΙΝΟΣ, ΘΕΜΕΛΙΟΣ, ΕΥΤΥΧΙΟΣ, ΔΙΟΔΟΤΟΣ, ΚΑΣΤΡΙΚΙΟΣ, ΘΕΑΓΕΝΗΣ, ΜΑΜΑΣ, ΝΙΚΩΝ, ΘΕΟΔΟΥΛΟΣ, ΒΟΣΤΡΥΚΙΟΣ (ή Ούστρίχιος), ΟΥΪΚΤΩΡ, ΔΩΡΟΘΕΟΣ, ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ, ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ, ΑΝΙΚΗΤΟΣ και άλλος ΙΕΡΩΝ. O πρώτος απ' αυτούς, ό Ίέρων, ήταν από τα Τύανα της Καππαδοκίας. Ό πατέρας του πέθανε γρήγορα και την ανατροφή του,καθώς και των δύο αδελφών του, Ματρωνιανού και Αντωνίου, ανέλαβε εξ ολοκλήρου ή μητέρα τους Στρατονίκη. Παρ' όλο πού ό Ίέρων πήρε αρκετή μόρφωση, ασχολήθηκε με το γεωργικό επάγγελμα. ΟΙ ειδωλολάτρες τέτοιες ενασχολήσεις τις θεωρούσαν υποτιμητικές. Άλλα οι χριστιανοί ήξεραν ότι ό Χριστός δεν απαξίωσε τον ιδρώτα του ταπεινού εργάτη. Και ότι κάθε τίμια εργασία είναι αρετή και μόνο ή αργία, πού φέρνει την αμαρτία, αποτελεί για τον άνθρωπο στίγμα. Άλλωστε, ό θεόπνευστος λόγος της Άγιας Γραφής περιγράφοντας τη ζωή των Αποστόλων και κατ' έπέκτασιν, όλων των χριστιανών, λέει: "κοπιώμεν εργαζόμενοι ταις ιδίοις χερσί"1. Κοπιάζουμε, δηλαδή, εργαζόμενοι με τα 'ίδια μας τα χέρια. Όταν επί Διοκλητιανού άρχισε ό διωγμός κατά των χριστιανών, ό έπαρχος Άγρικόλας συνέλαβε τον ' Ιέρωνα. Τον συνέλαβε με την κατηγορία ότι τις Κυριακές και τις άλλες γιορτές περιφερόταν και κήρυττε το Χριστό στους εργάτες, με αποτέλεσμα να αποσπάσει πολλούς από την ειδωλολατρία. Μαζί του συνελήφθησαν οι δύο αδελφοί του και τριάντα ακόμα συνεργάτες του στη διακονία του Ευαγγελίου. Αφού φυλακίστηκαν και φρικτά βασανίστηκαν, τελικά ό έπαρχος Άγρικόλας τους αποκεφάλισε έξω από την πόλη Μελιτινή.

από: Μπαμπης στίς 1/26/2006 ώρα 17:45  
Θεσσαλονικη
Ειδα στο site σας οτι η Αρετη δεν γιορταζει.Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει εορτη για αυτο το ονομα.Αν σας ειναι ευκολο ψαχτε'το.Ευχαριστω εκ των προτερων. Στο link του οικουμενικου πατριαρχειου παντως ( http://www.ec-patr.gr/gr/names/ ) δεν αναφερει στο εορτολογιο το ονομα Αρετη.Η ερωτηση αφορα την μητερα μου.Συγχαρητηρια για την ιστοσελιδα σας.

από: Gabtheo στίς 1/25/2006 ώρα 01:01  
Θεσσαλονίκη
Συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας. Χαίρομαι που υπάρχει γιατί αρκετός κόσμος αμφιβάλει για το αν γιορτάζει λόγο του ονόματός του. Πάντως θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσετε τον Συναξαριστή του Αγ. Νικοδήμου από τις εκδόσεις Δόμος. Είναι επανέκδοση της πρώτης του 1819. Αποτελεί βάση όλων των μεταγενέστερων. Να είστε καλά.

από: Βασίλης Αναγνώστου στίς 1/23/2006 ώρα 22:48  
Σεπόλια
Εξαιρετική σελίδα. Άψογη η μετακίνηση στις επί μέρους συνδέσεις. Πληρότητα περιεχομένου. Εύχρηστο μενού. Συγχαρητήρια!

*** σχόλιο admin ***
Ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμά σας και για τα ιδιαιτέρως καλά σχόλιά σας. Θα θέλαμε να δούμε τι θα έλεγε και ο Mr. web usability κος Jacob Nielsen !!!.

από: χρήστος στίς 1/23/2006 ώρα 07:16  
αιγάλεω
το site είναι πολύ καλό.
μπορείτε να με πληροφορήσετε αν το όνομα Βελούδο γιορτάζει και πότε;
δυστυχώς δεν υπάρχει μέσα στο site.
ευχαριστω πολυ.

*** σχόλιο admin ***
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Δυστυχώς δεν έχουμε καμία αναφορά για το όνομα αυτό σε χρήση του στα Ελληνικά. Διαπιστώσαμε όμως οτι χρησιμοποιείται σαν Velvet στις Αγγλόφωνες χώρες. Η χρήση του στα Ελληνικά θα ήταν Βελουδένια ή Βελουδένιος οπότε αν γνωρίζεται οτι υπάρχει κάποια/ος που φέρει αυτό το όνομα, τότε θα το προσθέσουμε σαν όνομα αλλά στα μη εορτάζοντα - εκτός αν θέλετε να το προσθέσουμε ουτως ή άλλως.

από: Κωνσταντίνος στίς 1/22/2006 ώρα 12:48  
Θεσσαλονίκη
Γεια σας, τί να πω;
Ολόψυχα συγχαρητήρια!... Δείχνετε πώς μερικοί άνθρωποι με επιμονή δημιουργούν θαυμάσια αποτελέσματα!.... :)
Συνεχίστε την καλή δουλειά... :)

*** σχόλιο admin ***
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας και για τα καλά και πολύ ενθαρρυντικά σας λόγια.

από: Ismini στίς 1/21/2006 ώρα 17:01  
Montreal, Canada
Geia sas paidia- Efharistithika para poly pou vrika tin selida sas! Eimai 52 chronon kai pote den ixera oti yparhi eorti gia to onoma mou stis 1 Septemvriou, epidi to onoma Ismini den einai Christianiko kai einai mythologiko. Vrika episis oti kai tis miteras mou to onoma Penelope pou einai kai afto mythologiko giortazete kai afto tin idia mera. Sas efharisto para poly gia tin oraia douleia pou ehete kanei kai sas efhomai panta kali epytihia.

από: ANGELA στίς 1/20/2006 ώρα 12:16  
BRUSSELS
Euxaristo polu gia tin dieukrinisi!
Xairetismous stin omorfi patrida-thessaloniki!!!

από: KONSTANTINOS στίς 1/18/2006 ώρα 16:44  
THESSALONIKI
ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ.

*** σχόλιο admin ***
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας και για τα καλά και ενθαρρυντικά σας λόγια.

από: Tηλέμαχος στίς 1/18/2006 ώρα 13:20  
Αθήνα
Είμαι 37 ετών και μόλις χθες το απόγευμα έμαθα οτι έχω και εγώ γιορτή. Πραγματικά το site σας είναι πολύ χρήσιμο για όλους. Συγχαρητήρια σε αυτόν που συνέλαβε και υλοποίησε την ιδέα. Ελπίζω να έχετε και τη διαφημιστική στήριξη που πρέπει.
Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

*** σχόλιο admin ***
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας και για τα καλά και ενθαρρυντικά σας λόγια. Και εμείς ελπίζουμε και περιμένουμε την διαφημιστική στήριξη που θα θέλαμε να έχουμε (!!!). Εχουμε υπομονή (!!!).

από: ANGELA στίς 1/18/2006 ώρα 11:05  
BRUSSELS
Mprabo paidia, poli kali douleia, idiaitera gia mas tou eksoterikou pou kamia fora ksexname tis giortes! simera sas anakalipsa kai sas exo balei sta agapimena mou gia na min sas psaxno kathe fora! mprabo kai pali!
kai mia erotisi: i eudoxia nomizo oti giortazei tin kuriaki tis orthodoxias, einai etsi? euxaristo polu!

*** σχόλιο admin ***
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Πιθανώς η μάρτυς Ευδοξία δεν ήταν γνωστή παλαιά και θεωρήθηκε ότι πρέπει να γιορτάζεται την Κυριακή της Ορθοδοξίας (ορθή δόξα - ευ δόξα).

Για το όνομα Ευδοξία υπάρχουν τα παρακάτω :

ΕΥΔΟΞΙΑ μάρτυς ΙΑΝ. 31
ΕΥΔΟΞΙΟΣ μάρτυρας ΣΕΠΤ. 6
ΕΥΔΟΞΙΟΣ μάρτυρας ΝΟΕΜ. 2

Ο βίος της Ευδοξίας έχει ως εξής : ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΥΡΟΣ και ΙΩΑΝΝΗΣ οι Ανάργυροι, και ή ΑΓΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ με τις τρεις θυγατέρες της ΘΕΟΔΟΤΗ, ΘΕΟΚΤΙΣΤΗ και ΕΥΔΟΞΙΑ. Ο Αγιος Κύρος, πού καταγόταν από την Αλεξάνδρεια και έζησε στο χρόνια του Διοκλητιανού (292), πήγε σε μοναστήρι πού ήταν στον Αραβικό κόλπο. Ή φήμη δε της θαυματουργικής χάριτος με την οποία ήταν προικισμένος, έφερε σ' αυτόν συμμοναστή τον Ιωάννη (πού καταγόταν από την 'Έδεσσα της Μεσοποταμίας), στολισμένο επίσης με πολλά πνευματικά χαρίσματα. Οι δύο Αγιοι, με τη δύναμη της πίστης ατό Σωτήρα Χριστό, γιάτρευαν θαυματουργικά κάθε πάσχοντα πού πήγαινε στο έρήμητήριό τους. Αυτό δεν είναι παράξενο, διότι ό ίδιος ό Κύριος υποσχέθηκε: "Αμήν λέγω ύμίν, ό πιοτεύων εις εμε, τα έργα ά εγώ ποιώ κάκείνος ποιήσει, και μείζονα τούτων ποιήσει" Δηλαδή, αλήθεια σας λέω, ότι εκείνος πού πιστεύει σε μένα, τα υπερφυσικά έργα πού κάνω εγώ θα τα κάνει και εκείνος, και μάλιστα μεγαλύτερα κι από αυτά. Όμως, ό Κύρος και ό Ιωάννης δεν ήταν αποκλειστικά κλεισμένοι στα κελιά τους. Έμαθαν ότι σε κάποια πόλη οι ειδωλολάτρες έπιασαν μια χήρα γυναίκα, την Αθανασία, με τίς τρεις νεαρές θυγατέρες της, Θεοδότη, Θεοκτίστη και Ευδοξία, και είχαν σκοπό να τίς βασανίσουν. Τότε, οι δύο Αγιοι άφοβα πήγαν στον τόπο του μαρτυρίου και με τα λόγια τους ενδυνάμωσαν και παρακίνησαν τίς τέσσερις γυναίκες στον αγώνα του μαρτυρίου. Έξ' αιτίας όμως αυτού, οι ειδωλολάτρες, μαζί με τίς γυναίκες αποκεφάλισαν και τους δύο Αγιους

Δείτε και μια εικόνα που περιλαμβάνει και την αγία Ευδοξία. εδώ

Είμαστε πάντα ανοιχτοί στα σχόλιά σας και κυριότερα στις προτάσεις σας ώστε το εορτολόγιο να είναι όσο γίνεται ακριβές.

από: Αλεξία στίς 1/17/2006 ώρα 16:51  
διδ/χο
hi boys & girls ηθελα απλα να μαθω αν η Αριάδνη κ η Νεφέλη γιορτάζουν;

*** σχόλιο admin ***
Αλεξία σ'ευχαριστούμε για το μήνυμά σου. Δες κανονικά στο γράμμα του ονόματος που ψάχνεις οπότε θα δείς και τις ημερομηνίες της γιορτής τους. Εναλλακτικά μπορείς να γράψεις αριαδ* στο κουτάκι "αναζήτηση" και να κάνεις κλικ στο πλήκτρο "έρευνα στο site μας" οπότε θα βρείς επίσης τις πληροφορίες για τις γιορτές που ψάχνεις.

από: Akis στίς 1/16/2006 ώρα 23:35  
Rodos
Gia proti fora sta 20 xronia mou tha giortaso. 22 Sep

*** σχόλιο admin ***
Ακη σ'ευχαριστούμε για το μήνυμά σου. Η χαρά μας είναι μεγάλη όταν μπορούμε να βοηθήσουμε και όταν τελικά το κάνουμε.

από: ΣΤΕΡΓΙΟΣ Α στίς 1/14/2006 ώρα 18:59  
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ.

*** σχόλιο admin ***
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας και για τα καλά και ενθαρρυντικά σας λόγια.

από: Fetas στίς 1/11/2006 ώρα 22:00  
Spyridon
Sygxaritiria gia to sait sas paidia boithate poly tin omogeneia me ta orthodoksa k ta katholika eortologia k kanonizoume apo nwris pote tha epistrepsoume stin patrida ...k fysika den lismonoume pote tous eortazontes

*** σχόλιο admin ***
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας και για τα καλά και ενθαρρυντικά σας λόγια.

από: Γιώργος στίς 1/10/2006 ώρα 16:27  
Θα ήθελα να μάθω αν και πότε γιορτάζουν αυτές που έχουν το όνομα "Ντάλια" και "Ζέτα".

από: Myrtia στίς 1/10/2006 ώρα 13:08  
Athens
Αpo ekei pou den eixa giorth, 3afnika bre8hka me duo!!!

*** σχόλιο admin ***
Σας ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμά σας.

από: Μιχάλης στίς 1/10/2006 ώρα 08:37  
Λευκωσία, ΚΥΠΡΟ΅
Ευχαριστώ πολύ! Είστε πλήρεις! :)

*** σχόλιο admin ***
Εμείς σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας και για τα καλά και ενθαρρυντικά σας λόγια.

από: kostas στίς 1/9/2006 ώρα 16:12  
kifisia
sas xanastelno to aitima moy , mipos to proxorate ?
από: kostas στίς 4/5/2005 ώρα 21:04

kifissia
bravo , itan kati poy eleipe
pos tha mporousame na to prosopopoiisoume kai na mas xtypaei
kapoiou eidous alarm stis giortes pou tha epilegoume ?
kai pali sygxaritiria

*** σχόλιο admin ***
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Αυτό που ζητάτε να γίνει είναι μέσα στο πρόγραμμα για να γίνει. Λίγο υπομονή.

από: Miltiadis στίς 1/9/2006 ώρα 11:42  
athina
συγχαρητηρια πολυ καλό site!!!!

*** σχόλιο admin ***
Σας ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμά σας.

από: Dimitris στίς 1/8/2006 ώρα 23:55  
London, UK
Polu kalh douleia, ta 8erma mou sunxaritiria. Ka8e mera espaza to kefali mou na vrw pios giwrtazi, eno twra ka8e week mpenw kai vlepw an exw kapion gnosto kai to simiwnw.Polu 8a i8ela na evlepa kai kati tetio se programa na to eixa sto pc mou kai na mou elege aftomata ka8e hmera pios giwrtazei.Kalh epituxia.

*** σχόλιο admin ***
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Αυτό που ζητάτε να γίνει είναι μέσα στο πρόγραμμα για να γίνει. Λίγο υπομονή.

από: ΝΑΤΑΣΑ στίς 1/8/2006 ώρα 12:52  
ΜΟΝΑΧΟ
Πολλα πολλα συγχαρητηρια για την εκπληκτικη αυτη δουλεια που εχετε κανει!!
Με μεγαλη μου χαρα ειδα οτι ο γιος μου γιορταζει! (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ)
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!

*** σχόλιο admin ***
Σας ευχαριστούμε για τα καλά και ενθαρρυντικά σας σας λόγια.

σελίδα:   << προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ...77 επόμενη >>
Αγγελον ειρήνης, πιστόν οδηγόν, φύλακα των ψυχών και των σωμάτων ημών παρά του Κυρίου αιτησώμεθα


Copyright © www.eortologio.gr All Rights Reserved.

εγγραφείτε στο newsletter μας

λέξεις για αποδελτίωση : εορτολόγιο, εορτολογιο, ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ, γιορτη, γιορτή, ΓΙΟΡΤΗ, εορτή, εορτη, ΕΟΡΤΗ, συναξαριστής, συναξαριστης, συναξάρι, συναξαρι, γιορτάζει, γιορταζει, γιορτεσ, γιορτέσ, ποιός γιορτάζει, πότε γιορτάζει ο/η, ποιος γιορταζει, ποτε γιορταζει ο/η, υπολογισμός, κινητές, γιορτές, κινητες, γιορτες, κινητή, γιορτή, κινητη, γιορτη, κινητών, γιορτών, κινητων, γιορτων, ονομαστική, ονομαστικές, ονομαστικη, ονομαστικες, ονομαστικών, ονομαστικων, Πάσχα, Πασχα, αργίες, αργιες, greek namedays, name day, pote giortazo, pote giortazei, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018

click here to go to www eortologio gr - εορτολόγιο home page

Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη.com

Valid HTML 4.01 Transitional