Ξενοδοχείο "Νεφέλη" στην Κοζάνη
2ο χλμ. Κοζάνης - Πτολεμαΐδας
Τηλ : 24610-36686
Φαξ : 24610-24736
email : filtor@pathfinder.gr

--- καλώς ήλθατε !!! ---

Σ' ένα όμορφο και οικογενειακό περιβάλλον που δημιουργήθηκε για τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες και όχι μόνο.Το ξενοδοχείο ΝEFELI σας ανοίγει τις πόρτες του για να σας δείξει την Κοζανίτικη φιλοξενία.Τα ανακαινισμένα και υπέροχα δωμάτια του ΝΕFELI, η τοποθεσία του αλλά και ο τρόπος που ξέρουν μόνο οι Κοζανίτες θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να μη φύγατε απο το σπίτι σας. Ο ιδιοκτήτης τους κ. Απόστολος Καβούκας το δημιούργησε έτσι ώστε και μια μικρή διαμονή θα καταλάβεται τι σημαίνει πραγματικά φιλοξενία. Ένα ξενοδοχείο όπως το NEFELI προσφέρει άψογο service, φιλικό αλλά και επαγγελματικό περιβάλλον για τους απαιτητικούς.

Το όνομα του ξενοδοχείου NεΦΕΛΗ είναι παρμένο απο την ελληνική μυθολογία, όπου η θεα Νεφέλη είναι κόρη Ξενίου Διός με τ' όνομα αρχικά Δία. Είναι το σύμβολο της μητρικής στοργής αφού για την σωτηρία των παιδιών της Φρίξου και Έλλης κατέβηκε απο τον ουρανό προσφέροντας το χρυσόμαλλο κριάρι.

προσφέρουμε :
  • Πλήρες πρωινό
  • Δωμάτια με κλιματισμό-θερμανση, ψυγείο, τηλεόραση, στεγνωτήρα μαλλιών
  • Καφετέρια-Bar για να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας
  • Πάρκινγκ για το αυτοκίνητο σας
Εξωτερικοί χώροι :

Υπάρχει ένα μικρό πέτρινο βυζαντινό εκκλησάκι που χτίστηκε στη μνήμη του αρχαιολόγου Σωτήρη Κίσσα και στη μνήμη των οσίων Τορνικίων που γιορτάζουν στις 13 Μαίου την ημέρα του μεγάλου σεισμού της Κοζάνης.

Φωτογραφίες