click here to find us on Facebook   ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016 - GREEK NAME DAYS

  

site update 01/01/2016 : Αναπροσαρμόστηκαν οι ημερομηνίες των κινητών γιορτών του έτους 2016

Δείξτε ότι σας αρέσει το εορτολόγιό μας ! Κάντε κλικ στο Google "g+1" :
Home επιλέξτε αρχικό γράμμα ονόματος  right arrow eortologio Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
επιλέξτε μήνα  right arrow eortologio Ιαν Φεβ Μάρ Απρ Μάι Ιούν Ιούλ Αύγ Σεπ Οκτ Νοέ Δεκ χωρίς γιορτή visit our greek eortologio name days page in English- το εορτολογιο με Λατινικούς χαρακτήρες δηλ. Greeklish in English
βιβλίο επισκεπτών υπολογισμός Πάσχα & κινητών γιορτών μικτά ονόματα οι πηγές μας links διάφορα άρθρα news feed
click here to go to www eortologio gr - rss news feeds page
click here to go to www eortologio gr - rss news feeds page
Google Calendar:
+ Ελληνικά 2016
+ Αγγλικά 2016
site map διαφημιστείτε στο eortologio.gr εικόνες για το site σας προσθέστε το εορτολόγιο στο site σας επικοινωνείστε μαζί μας
Jesus fish sign - Σήμα Ι.Χ.Θ.Υ.Σ.
εγγραφείτε στο newsletter μας



click for www eortologio gr freebies, igoogle, gadget, my-yahoo, forum, blog - εορτολόγιο freebies
προσθέστε το εορτολόγιο στις σελίδες σας

click for www namedays gr freebies, igoogle, gadget, my-yahoo, forum, blog - namedays freebies
add namedays to your pages

webmaster freebies : Εμφανίστε και εσείς στις σελίδες σας το ποιός γιορτάζει με πάντα επίκαιρη ενημέρωση. Δείτε εδώ για λεπτομέρειες. Η παροχή αυτή είναι δωρεάν χωρίς χρέωση ή άλλη υποχρέωσή σας !!!




ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η δέσμευση μας

Στο www.eortologio.gr πιστεύουμε ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Δεσμευόμαστε σε θέματα εμπιστοσύνης, μυστικότητας και προσωπικών δεδομένων. Η δέσμευση αυτή επεκτείνεται και στην παρούσα δικτυακή τοποθεσία - κόμβο www.eortologio.gr. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Συλλογή, χρήση και διάθεση δεδομένων

Εάν είστε απλός επισκέπτης της παρούσας δικτυακής τοποθεσίας, δεν σας ζητείται καμιά προσωπική πληροφορία και η εταιρεία μας δεν συλλέγει απολύτως καμία προσωπική πληροφορία για εσάς με άλλο τρόπο.

Εάν αποφασίσετε πως θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να έχετε πρόσβαση στις σελίδες των δωρεάν παραδειγμάτων μας, θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε το όνομα σας, και/ή την επωνυμία της επιχείρησης σας και/ή τον αριθμό τηλεφώνου και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση e-mail.

Εμείς (σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν. 2472/97) έχουμε γνωστοποιήσει στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα την τήρηση αρχείου / επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που αφορά Διοίκηση Προσωπικού και Πελατολόγιο - Προμηθευτές.

To www.eortologio.gr δεν πουλά, δεν διανέμει ή διαθέτει τα προσωπικά σας δεδομένα που πιθανόν να καταχωρίσετε σε τρίτους (με εξαίρεση εάν απαιτηθεί με δικαστική κλήση, ένταλμα ή άλλη νομική διαδικασία).

Ασφάλεια και ακεραιότητα των στοιχείων

Το www.eortologio.gr διαθέτει και εφαρμόζει τις απαιτούμενες τεχνολογικές και λειτουργικές διαδικασίες ώστε να προστατέψει τα προσωπικά σας στοιχεία και δεδομένα λόγω απώλειας, λάθους εφαρμογής, μεταβολής ή καταστροφής. Μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό της εταιρείας μας έχει πρόσβαση στα στοιχεία και δεδομένα που πιθανόν να καταχωρίσετε και η πρόσβαση αυτή περιορίζεται ανάλογα με τις ανάγκες. Το προσωπικό που έχει πρόσβαση στα στοιχεία και δεδομένα που πιθανόν να καταχωρίσετε, έχει συμφωνήσει και δεσμευτεί να διατηρήσει την εμπιστευτικότητα του.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο χρήστης / επισκέπτης του Δικτυακού μας τόπου έχει δικαίωμα πρόσβασης και αντίρρησης (συμπεριλαμβανομένης διόρθωσης) σχετικά με τυχόν τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που τον αφορούν και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας και, για το σκοπό αυτό, τυχόν αίτημά του θα πρέπει να απευθύνεται με e-mail : σε προσοχή admin

Ανήλικοι έχουν πρόσβαση στο Δικτυακό μας τόπο μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων / κηδεμόνων τους και δεν υποχρεούνται να γνωστοποιήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων κατά την επίσκεψη ή / και την χρήση του κόμβου μας παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και λοιποί όροι

Η συγκεκριμένη σύμβαση χρήσης διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, τις οδηγίες και τους Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές Διεθνείς διατάξεις, ερμηνεύεται δε με βάση τους κανόνες της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και του οικονομικού και κοινωνικού σκοπού του δικαιώματος.

Εάν κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Καμία τροποποίηση των όρων της συγκεκριμένης σύμβασης δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές από την χρήση του παρόντος κόμβου όπως αναφέραμε στις προηγούμενες παραγράφους είναι τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.










- το (*) δείχνει κινητή εορτή - δείτε εδώ για επεξήγηση υπολογισμού καθώς και για να επιλέξτε το έτος για να δείτε την νέα ημερομηνία των Ορθόδοξων κινητών εορτών, του Ορθόδοξου Πάσχα και άλλων σταθερών εορτών (Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά κλπ).

- το (1), (2), (3) κλπ δείχνει ότι για το ίδιο όνομα υπάρχουν γιορτές και σε άλλες ημερομηνίες. Δεν έχει καμία σημασία ως προς την σημαντικότητα του Αγίου.

- τα ονόματα που δεν έχουν γνωστή ημερομηνία γιορτής και τα αναφέρουμε σαν "δεν γιορτάζει", σύμφωνα με τα δεδομένα του Ορθόδοξου Εορτολογίου γιορτάζουν των Αγίων Πάντων που είναι κινητή γιορτή. Δείτε εδώ

Το παρόν εορτολόγιο περιλαμβάνει περισσότερα από 3800 Ελληνικά ονόματα και είναι το πληρέστερο Ελληνικό εορτολόγιο που υπάρχει σήμερα στο internet. Από τα ονόματα αυτά : τα 2800 ονόματα (750 πρωτογενή και 2085 παράγωγα και υποκοριστικά τους) σύμφωνα με τους Ορθόδοξους Συναξαριστές έχουν γνωστή ημερομηνία εορτής και τα 980 επιπλέον ονόματα δυστυχώς δεν γιορτάζουν δηλαδή η ημερομηνία γιορτής τους δεν έχει καταχωρηθεί στους Ορθόδοξους Συναξαριστές. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιος Αγιος ή Αγία που κάποτε έφερε το όνομα αυτό. Η έρευνα συνεχίζεται.

Πολύ σύντομα, σε ξεχωριστή βάση δεδομένων, θα προσθέσουμε επιπλέον 28000 Ελληνικά ονόματα όπως έχουν καταγραφεί μετά από επίπονη και πολύχρονη εργασία από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Σε ξεχωριστό αρχείο έχουμε επίσης περιλάβει 65 ημέρες όπου γιορτάζονται ειδικά γεγονότα όπως πχ. Ημέρα της Μητέρας, Ημέρα του Πατέρα κλπ.

Εάν διαπιστώσετε κάποιο λάθος ή κρίνετε ότι πρέπει να εισάγουμε κάποιο επιπλέον όνομα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αμέσως μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Τα ονόματα τα έχουμε εισαγάγει με κεφαλαία και με πεζά (τονισμένα αλλά και χωρίς τόνο) ώστε να διευκολύνεται η αποδελτίωσή τους και συνεπώς η αναζήτησή τους από τις μηχανές αναζήτησης. Αλλες λέξεις για αποδελτίωση : εορτολόγιο, εορτολογιο, ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ, γιορτη, γιορτή, ΓΙΟΡΤΗ, εορτή, εορτη, ΕΟΡΤΗ, συναξαριστής, συναξαριστης, συναξάρι, συναξαρι, γιορτάζει, γιορταζει, γιορτεσ, γιορτέσ, ποιός γιορτάζει, πότε γιορτάζει ο/η, ποιος γιορταζει, ποτε γιορταζει ο/η, υπολογισμός, κινητές, γιορτές, κινητες, γιορτες, κινητή, γιορτή, κινητη, γιορτη, κινητών, γιορτών, κινητων, γιορτων, ονομαστική, ονομαστικές, ονομαστικη, ονομαστικες, ονομαστικών, ονομαστικων, Πάσχα, Πασχα, αργίες, αργιες, greek namedays, name day, pote giortazo, pote giortazei, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016

Θέλουμε να έχετε υπ'όψη ότι (χωρίς χρέωσή σας ή άλλη υποχρέωσή σας) μπορείτε και εσείς αυτόματα να εμφανίζετε στις σελίδες σας το ποιός γιορτάζει με πάντα επίκαιρη ενημέρωση. Για την επιλογή εμφάνισης στο site σας (χρώματα κλπ) δείτε εδώ !!!

Αγγελον ειρήνης, πιστόν οδηγόν, φύλακα των ψυχών και των σωμάτων ημών παρά του Κυρίου αιτησώμεθα


Copyright © www.eortologio.gr All Rights Reserved.

εγγραφείτε στο newsletter μας

λέξεις για αποδελτίωση : εορτολόγιο, εορτολογιο, ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ, γιορτη, γιορτή, ΓΙΟΡΤΗ, εορτή, εορτη, ΕΟΡΤΗ, συναξαριστής, συναξαριστης, συναξάρι, συναξαρι, γιορτάζει, γιορταζει, γιορτεσ, γιορτέσ, ποιός γιορτάζει, πότε γιορτάζει ο/η, ποιος γιορταζει, ποτε γιορταζει ο/η, υπολογισμός, κινητές, γιορτές, κινητες, γιορτες, κινητή, γιορτή, κινητη, γιορτη, κινητών, γιορτών, κινητων, γιορτων, ονομαστική, ονομαστικές, ονομαστικη, ονομαστικες, ονομαστικών, ονομαστικων, Πάσχα, Πασχα, αργίες, αργιες, greek namedays, name day, pote giortazo, pote giortazei, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016

click here to go to www eortologio gr - εορτολόγιο home page

Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη.com

Valid HTML 4.01 Transitional